Barcelona är överens med Ousmane Dembélé?

Ousmane Dembélé närmar sig en övergång till Barcelona

Barcelona är nära att värva stortalangen

Barcelona är nära att hitta Neymars ersättare. Den spanska klubben är överens med Ousmane Dembélé, skriver Fotbolltransfers.

Neymar har lämnat Barcelona för Paris Saint-Germain. Därefter har spanjorerna börjat leta efter brasilianarens ersättare. Tidigare idag rapporterade vi på Silly Season Sverige om att klubben vill värva Paulo Dybala från Juventus. Nu ser det dock ut som att klubbledningen på Camp Nou har valt att fokusera på en annan spelare i stället. Barcelona är överens med Ousmane Dembélé, uppger Fotbolltransfers.

Det ryktas om att fransmannen kommer att lämna Borussia Dortmund för cirka 90 miljoner pund.

Positivt inställd

Inför den potentiella flytten har Dembélé uttalat sig om Barcelona som klubb. Han verkar vara väldigt positivt inställd till att flytta dit.

– Det är en ära att få se sitt namn på en lista över spelare som Barcelona vill värva. Det är en stor klubb och alla spelare vill spela i en sådan förening. Jag kommer att försöka ta det lugnt, så får vi se vad som händer, sa Dembéle under fredagen.

Djurgården Malmö FF live stream gratis? Streama Malmö Djurgården allsvenskan live online!

En jagad man

Barcelona är inte ensamma i sin jakt på Dortmunds talang. Under året har 20-åringen ryktats vara på väg till bland annat Manchester United och Chelsea.

Sedan maj 2016

Dembélé skrev på för Dortmund i maj 2016. Då lämnade han Rennes för att flytta till Tyskland. I den processen skrev den offensiva spelaren på ett avtal som sträcker sig till år 2021 med föreningen. Efter endast ett år i klubben kan han vara på väg att lämna.

Fler artiklar från La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply