Barca-stjärnan förlänger

Barca-stjärnan förlänger

Sergi Roberto förlänger med FC Barcelona

Nu är det klart att Barcas mittfältsstjärna Sergi Roberto förlänger med klubben. Enligt Barcas officiella Twitter-konto ska man nu ha nått en överenskommelse med den nu 26-årige spelaren.

Barcelona har kanske inte gjort sig mest kända genom historien för att ha skickliga försvarare. De backar som Barca får fram brukar ofta vara karismatiska och framför allt skickliga även lite högre upp på planen. Det här är då något som leder till att man får en anfallsglad fotboll förstås.

Men det finns trots allt ett gäng försvarare i den katalanska storklubben som gör avtryck. En av de senaste heter Sergio Roberto, och nu verkar den Barcelona-fostrade högerbacken bli kvar ett bra tag till på Camp Nou.

Barca-stjärnan förlänger

Förlänger – till 2022?

SE HÄR: Barcelonas löner

Det är Barcelonas akademi som har fostrat spelare, och nu ser alltså den 26-årige försvararen ut att bli kvar i Barcelona. Det var Barcelonas officiella Twitter-konto som presenterade uppgifterna om att Roberto nu är klar för ytterligare en förläning med katalanerna.

Dock framkommer det inte ännu hur länge han förlängt till. Men de första uppgifterna från spansk media säger fram till 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply