Barça besegrade Rayo Vallecano – show av Messi och Villa

Lionel Messi och David Villa var spelarna som visade skillnaden i kvällens La Liga-match mot Rayo Vallecano. Gästerna från huvudstaden hade inte mycket att visa upp, vilket innebar att tårtan käkades upp av Barcelona.

Trots en knackig inledning så lyckades Barcelona borra sig igenom och sätta in 1-0 efter 25 minuters spel. Fint samarbete av Lionel Messi och David Villa resulterade i ett fint mål av ’el Guaje’. Fem minuter från halvtidsvilan var det Villas tur att servera Lionel Messi. Spanjoren hittade argentinaren, och som så många gånger förr, så lyckades Messi hitta nätet och sätta in 2-0.

I den andra halvleken kom Messis andra mål för kvällen och Villas andra assist. Återigen, som så många gånger förr, så lyckades argentinaren denna gång chippa bollen över målvakten och in bland nätmaskorna. 3-0 var ett faktum. 

Raul Tamudo är långt ifrån en älskad man på Camp Nou. Den före detta Espanyol-spelaren kom in och var på gräsmattan i några sekunder innan han kunde peta in reduceringen till 3-1. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply