• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bale vill stanna i Real Madrid

Bale ville stanna i Real Madrid

Stjärnan berättar – vill stanna i Madrid

Det har ryktats om att Garreth Bale varit på väg bort från klubben det senaste. Men nu verkar det som att han kommer stanna. I alla fall om walesaren själv får bestämma. 

När Gareth Bale värvades till Real Madrid sommaren 2013, för cirka en miljard kronor, så gjorde han det som en av de större stjärnorna i Fotbollseuropa. Än större väntades han bli med tanke på Madrid-klubbens storhet.

Men oväntade och sega skador satte stopp för den utveckling som många hoppades och förväntade. Istället har Bale blivit en av de dyrare värvningarna, utan allt för roliga resultat.

Kan lämna klubben – men vill stanna

SE: Det tjänar Real Madrids stjärnor

Ja, för en miljard kronor så hoppades förstås Madrid på större underverk än vad det som har levererats under den senaste tiden. Inte minst så ville man ju se en nästan kopia av Cristiano Ronaldo.

Dock har det inte blivit så och därför verkar nu Real Madrid försöka sälja den walesiske landslagsmannen för att kunna tjäna sig en rejäl hacka. Bland annat så har ju Manchester United visat intresse under året.

Men enligt yttern själv så vill han inte lämna Spanien och Madrid. Istället kommer 28-åringen att göra vad han kan för att stanna kvar i klubben,

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply