Bale sägs ha meddelat Spurs om hans vilja att flytta till Real Madrid!

Sen en lång tid tillbaka har det varit Gareth Bales namn som varit på de flestas läppar. Först för hans otroliga säsong i Tottenhamdressen och sen för alla dessa rykten om en flytt till ”Los Blancos”, Real Madrid, för att bilda ett supergiftigt anfallspar med Cristiano Ronaldo.

Ryktena har varit många, en del har man tagit med en nypa salt och en del har man kliat bort håret för att man börjat tänka på om han verkligen ska flytta till den spanska huvudstaden.

Och nu har de som kliat i hårbotten någonting ordentligt att klia åt. För kanske den mest trovärda källan av alla, Sky Sports har gått ut med att Bale vill lämna sitt liv i London och Tottenham för att packa resväskorna till Spanien och Madrid.

Enligt Sky Sports uppgifter hade Gareth Bale ett fem timmar långt möte med Tottenhams ledning under onsdagen om hans vilja att flytta till Spanien.

Spurs, det Tottenham kallas, sägs dock fortfarande inte vara så villiga att sälja Bale, men om han lämnar in en transfersbegäran har klubben inget annat val än att sälja.

Den vitklädda Londonklubben som har nekat flertalet av Real Madrids bud sägs vara lite sugna på att plocka hem den saknade kroaten, Luka Modric, i en eventuell deal angående Bale med Real Madrid.

Tottenham har enligt uppgifter till diverse tidningar skickat ett erbjudande till Real Madrid, i det budet vill Spurs ha 850 miljoner kronor plus(!) Luka Modric. Real Madrid sägs dock inte vara så villiga att betala så mycket plus Modric, men de sägs kunna betala 850 miljoner kronor plus den spanske forwardstalangen Morata.

Ryktena blir bara fler i ”Bale-sagan”, en saga som allt mer börjar likna ”Fabregas-sagan”.

För fler och fler Real Madridspelare –och tränare har börjat flörta med Bale öppet. Senast i raden är Real Madrids målvaktsstjärna Iker Casillas.

 – Gareth Bale är topp-tre världens bästa fotbollsspelare, sa han på en presskonferens nyligen.

Även FC Barcelonaspelaren Javier Mascherano har flörtat med Walesaren.

 – Det är alltid bra för en liga när en av världens bästa spelare kommer, han har visat de senaste åren att han är en av de bästa på sin position.

Den hyllade experten och den före detta Tottenhamspelaren Jamie Redknapp, är säker på att Bale lämnar.

 – Daniel Levy kommer att släppa honom till rätt pris, och det kommer Real Madrid att ge honom. Se bara på andra, liknande affärer, Carrick, Berbatov och Modric. De släppte alla, till rätt pris.

Huruvida en övergång kommer att ske återstår att se, men övergångskostnaden ryktas ligga någonstans kring en miljard kronor.

Några som troligtvis mår riktigt dåligt nu, förutom alla Spurs-anhängare, är nog de som satt i Birminghams styrelse för några år sedan. De tackade nämligen nej till Bale för bara någon miljon pund…

Något positivt för alla Tottenhamfans där ute är att klubben bara är detaljer ifrån att göra klart med den spanska målsprutan Roberto Soldado från Valencia. Kostnaden sägs ligga på 30 miljoner £.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply