• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bale på United och Chelseas radar

Bale på United och Chelseas radar

Chelsea och Manchester United vill förstärka i sommar

Gareth Bale kan vara ett namn som offras för att Real Madrid ska kunna ta in Neymar. Då verkar det som Manchester United eller Chelsea kan lägga vantarna på den 28-årige walesaren.

Att Real Madrid är en klubb som gillar att köpa nya spelare är ingen hemlighet. Samma sak gäller ju för både Chelsea och Manchester United, som under de senaste säsongerna gjort sig kända för att spendera stora pengar.

I Uniteds fall så värvades ju till exempel Alexis Sanchez från Arsenal för stora pengar, men än verkar United inte vara klara i sitt lagbygge.

Vill värva Bale från Real Madrid

Det råder ju inga som helst tvivel om att Real Madrid har höga löner, men även Manchester United löner är något att hänga i granen med. Vilket gör att Manchester-laget skulle kunna erbjuda Real Madrid-mittfältaren ett attraktivt kontrakt.

Samma sak gäller ju Chelsea, vilket gör det troligare att Real Madrid-spelaren kan lämna i sommar. Bale uppges vara besviken på tränaren Zidane, som bänkade walesaren i CL-finalen, trots hans fina form. Sedan kom 28-åringen in och avgjorde finalen. Den franske tränaren kan dock lämna Real Madrid inför den kommande säsongen, samtidigt som Madrid vill ta in Neymar – som då kan ersätta Gareth Bale.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply