• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bale och Modric vill återvända till Premier League

Bale och Modric vill återvända till Premier League

Modric och Bale siktar på PL-återkomst

De båda Real Madrid-stjärnorna som spelat tillsammans sedan sommaren 2013 ryktas vilja lämna klubben i sommar. Detta för att återvända till Premier League.

Luka Modric och Gareth Bale kan vara inne på sina sista månader i Real Madrid. Efter att laget floppat totalt i La Liga och åkt ut mot Leganés i Copa del Rey sägs spelarna ha bestämt sig för att lämna klubben i sommar. Det är spansk press som avslöjar det hela och de båda storstjärnorna ska ha klart för sig var de vill spela efter sommaren.

Det är Diario GOL som kommer med uppgifter om att de gamla Tottenham-spelarna kan komma att lämna Estadio Santiago Bernabéu och det är framför allt Gareth Bale som ska ha en fot utanför den spanska huvudstadsklubben. Nu kan de båda flytta tillbaka till de brittiska öarna och det finns flera klubbar som ska vara intresserade av att knyta till sig spelarna.

När det kommer till Luka Modric sägs kroaten föredra en flytt tillbaka till Spurs. Även Arsenal nämns som en möjlig destination.

Gareth Bale har tidigare kopplats ihop med Manchester UnitedChelseaManchester City och Tottenham.

Luka Modric sitter på ett kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2020. Bales överenskommelse med marängerna sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply