Bale kommer inte att göra en ”Modric”

Tottenhams succéspelare Gareth Bale, har under den seanste tiden fast en fruktansvärd monsterform och spottat mål på samma vis som en draka spottar eld. Denna rutin brukar alltid följas upp på samma sätt – allt fler storklubbar kommer nästan garanterat att skriva upp sig på intresselistan för denna.

Sedan tidigare har vi fått läsa att de regerande spanska ligamästarna, Real Madrid, redan har gett sig in i jakten på 23-åringen och kommer till sommaren att ladda upp med ett bud som, enligt Daily Mirror, kommer att landa på en summa av 60 miljoner pund (ungefär 582 miljoner svenska kronor).

Men som ni antagligen förstår så är detta något som klubben själva vill förhindra och kommer, enligt samma källa, att erbjuda den unge walesaren ett nytt kontrakt med en lön på hela 160000 pund/vecka (1,6 miljoner kronor), om klubben tar sig till Champions League.

En nära vän till Bale, sägs även ha sagt följande om sin kamrats framtid:

”Gareth kommer inte att göra en Luka Modric. Han är inte den typen av kille. Om det är ett beslut som han kommer behöva ta kommer han inte att röra upp saker och ting. Klart han är medveten om att det finns intressen från alla möjliga håll men om ett bud faktiskt skulle ramla in så kommer han att överlåta beslutet helt i händerna på Tottenham”, skriver Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply