Bale kan lämna Real Madrid

Bale kan lämna Real Madrid

Efter Ronaldo – Bale kan vara på väg bort

Först gick Cristiano Ronaldo till Juventus, där Ronaldos lön kommer att växa till sig rejält. Nu kan även Gareth Bale komma att lämna det spanska huvudstadslaget.

Ronaldo var länge på väg att lämna, och igår blev det klart att portugisen går till Juventus. Men Real Madrid kan tappa ännu en storstjärna, det då Gareth Bale ryktas bort från klubben.

Enligt Sky Sports Chris Coleman är det inte alls säkert att walesaren kommer att stanna kvar i klubben – och han var intresse från flera olika klubbar.

Kan gå till Premier League

LÄS HÄR: Så mycket tjänar Rasmus Dahlin

Bale var tydlig med sin besvikelse att inte få starta matchen. När han sedan kom in och avgjorde med två mål, varav ett drömmål på cykelspar, så har han inte valt att dölja att han var upprörd. Det ryktades då direkt om att han skulle vara på väg bort, något stjärnan själv inte förnekade.

Det kom under veckan rykten om Bayern Munchen är intresserade av att förstärka med Bale, då Roben och Ribery inte är vad de var för några år sedan. Men enligt Bale själv så ska han alltid föredra att gå till Premier League om han lämnar Real Madrid, där bland annat Manchester United och Chelseas uppges vilja köpa honom under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply