• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bale föredrar Premier League

Bale föredrar Premier League

Vill gå till PL före Bayern Munchen

Det har talats om att Bayern Munchen ska vara intresserade av att värva Gareth Bale. Men dock ska Real Madrid-stjärnan själv ha sagt att han är mer intresserad av att gå till en klubb i Premier League än att gå till de tyska mästarna.

Det verkar praktiskt taget klart att Cristiano Ronaldo ska stanna kvar i Real Madrid. Det då Madrid ser ut att gå med på att höja Ronaldos lön. Därför lär det då bli ännu mer troligt att Gareth Bale kommer att lämna Los Blancos.

För walesaren, som var besviken på att bli bänkad i CL-finalen, kan nu lämna i sommar.

Vill hellre gå till Premier League

Han var tydlig med sin besvikelse att inte få starta matchen. När han sedan kom in och avgjorde med två mål, varav ett drömmål på cykelspar, så har han inte döljt att han var upprörd. Det ryktades då direkt om att han skulle vara på väg bort, något stjärnan själv inte förnekade.

Det kom under veckan rykten om Bayern Munchen är intresserade av att förstärka med Bale, då Roben och Ribery inte är vad de var för några år sedan. Men enligt Bale själv så ska han föredra att gå till Premier League, där bland annat Manchester United och Chelseas uppges vilja köpa honom under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply