Bahoui sänkte Peking

AIK har i likhet med IFK Norrköping inlett säsongen synnerligen svagt i jämförelse med vad man hoppades på inför säsongen. Kvällens match skulle på så vis bli en avgörande sådan, då bada parter behövde en seger för att hänga på i toppen.

AIK inledde till hemmasupportrarnas stora förtjusning starkt. De hade en bra offensiv och sökte ständigt lägen för att ta skott. Högeryttern Nabil Bahoui var återigen den spelare som gjorde skillnad och klev i den 27:e minuten fram med att pricka in 1-0. Den första halvleken slutade 1-0.

IFK Norrköping var inte mycket sämre än AIK offensivt och tog i den andra halvleken över bollinnehavet från hemmalaget. Anderssons mannar gjorde allt i sin makt för att få in ett kvitteringsmål, men höll inte hela vägen den här gången.

Matchen slutade 1-0.