Avslöjat: Atlético Madrid värvar Rodri

Avslöjat: Atlético Madrid värvar Rodri

Rodri återvänder till Atlético

Mittfältaren som lämnade Atlético Madrid i ungdomsåren återvänder till den spanska huvudstadsklubben. 

Rodri är en spelare som slagit igenom i La Liga det senaste året. 21-åringen tog över taktpinnen i Villarreal när Bruno Soriano skadade och sen dess har man visat sig vara en av de bästa mittfältarna i den spanska ligan. Många klubbar har haft ögonen på mittfältaren men nu har han valt nästa klubbadress. Enligt uppgifter ska nämligen återvända till den klubb han växte upp i, Atlético Madrid.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifter om att Atlético Madrid är överens med Rodri och Villarreal om en flytt för mittfältaren. Själva flytten kommer dock inte äga rum förrän nästa sommar. Atlético betalar 20 miljoner euro för spelaren plus fem miljoner i bonusar. Rodri förväntas skriva på ett kontrakt till och med sommaren 2023.

Rodri ses av många som en naturlig ersättare till Busquets i det spanska landslaget och till Gabi i den rödvita klubben.

SE ÄVEN: Griezmann överens med ny klubb – nobbar United

Avslöjat- Atlético Madrid värvar Rodri

Förlängde för ett par veckor sen

För endast några veckor sedan förlängde spelaren sitt kontrakt med Villarreal. Han skrev då på en överenskommelse till och med sommaren 2022. Utköpsklausulen dubblades från 10 till 20 miljoner euro, men det har alltså inte hindrat Atlético från att betala vad som krävdes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply