bet365

Avslöjat: Neymars superlön i Paris Saint-Germain

Avslöjat: Neymars superlön i Paris Saint-Germain

Neymars nya lön avslöjad

Football Leaks publicerar tillsammans med Der Spiegel superstjärnans lön i Paris Saint-Germain och på söndagsmorgonen blev det hela offentligt.

Det är ingen hemlighet att Neymar är världens dyraste fotbollsspelare och att han även är en av de bäst betalda. I somras lämnade han FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain för otroliga 222 miljoner euro. Det pratades länge om hur mycket spelaren skulle komma att tjäna i den franska huvudstadsklubben och nu avslöjar Football Leaks tillsammans med Der Spiegel hur mycket Neymar tjänar.

Enligt tidningen sitter Neymar på en årslön på 37 miljoner euro, i grundlön. Därefter tillkommer bonusar för bland annat antalet gjorda mål och vunna titlar. Det hela ger brasilianaren en lön på 3 miljoner i månaden och en timlön på 4.000 euro.

SE ÄVEN: Neymar lön, inkomst & förmögenhet 2017/2018

Kontrakt till 2022

Neymars kontrakt med Paris Saint-Germain sträcker sig till och med sommaren 2022 efter att han skrivit på ett femårskontrakt i augusti månad. Det mesta tyder på att detta blir brassens sista klubb i Europa, detta då Paris Saint-Germain inte har någon anledning att sälja sin superstjärna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply