Avslöjat: Barcelona var nära att värva Mbappé

Avslöjat- Barcelona var nära att värva Mbappé

Mbappé var nära flytt till Barcelona

Enligt den franska tidningen L’Equipe var Kylian Mbappé väldigt nära att flytta till FC Barcelona under det gångna transferfönstret. Istället valde han dock Paris Saint-Germain.

Under sommarens transferfönster var det inte många klubbar som inte visat intresse för AS Monacos supertalang Kylian Mbappé. Der var framför allt Real Madrid och Paris Saint-Germain som ryktades vara på jakt efter spelaren men det fanns även en annan klubb som kämpade om spelarens underskrift. FC Barcelona var inte den klubb som det talades mest om, men nu avslöjar franska L’Equipe att spanjorerna var väldigt nära att knyta till sig Mbappé.

Avslöjat- Barcelona var nära att värva Mbappé

Tidningen rapporterar nämligen att det endast återstod ett par timmar innan en affär mellan de båda parterna skulle bli av. Det var dock inte bara fransmannen som skulle byta klubbadress. Arda Turan skulle nämligen gå i motsatt riktning, men tillslut blev det ingen transfer.

Istället lyckades PSG få till en affär och sen Mbappé skrev på för Parc des Princes-klubben har han stått för sex mål på 12 matcher.

SE ÄVEN: Lista: Åtta saker du kan köpa med Kylian Mbappés transfersumma

Avslöjat- Barcelona var nära att värva Mbappé

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply