Bolt: Jag kan göra det

Bolt Jag kan göra det

Kan Usain Bolt bli proffs?

Det är många gånger som Usain Bolt har ryktats vara på väg till en proffsklubb men inte riktigt klarat av det.

– Ja, det hoppas jag verkligen. Om han (José Mourinho) ringer kommer jag att tacka ja direkt. Det vore en dröm, säger Bolt till Sky Sports när han var i London för sin filmpremiär ”I Am Bolt”.

Men det var ytterst tveksamt att det blir någon karriär inom fotbollen. Men nu ska Bolt få chansen att visa upp sig igen för sina Central Coast Mariners. Frågan är om han kommer att ta den chansen eller inte?

Men nu kommer det uppgifter om att Bolt ändå kan vara på väg mot sitt första kontrakt. Efter att ha fått visa upp sig under de senaste träningsmatcherna för den australienska klubben ska han, enligt Sky Sports, ha fått ett kontrakterbjudande.

Skriver första proffskontraktet?

LÄS HÄR: Världens snabbaste skotten

Kan Usain Bolt gå från åttafaldig olympisk mästare i friidrott? Till att skola om sig till fotbollsspelare. Ja, det är många som trott på ett ja, även om den jamaicanske blixten i löparspåret fått många hinder på vägen.

Men stöd har han inte haft ont om. Nu berättar till exempel den förre världsmästaren att han tror på sig själv. Samtidigt som bland annat Manchester Uniteds Paul Pogba samt Citys Sterling har uttryckt sitt stöd för den förre friidrottaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply