Attacken: ”Pogba är inte ens värd att putsa deras skor”

Attacken: "Pogba är inte ens värd att putsa skorna"

Hård kritik mot Paul Pogba

Fransmannen som sägs ha hamnat i kläm i relationen med Jose Mourinho får ny kritik.

Paul Pogba blev världens dyraste värvning när han lämnade Juventus för spel i Manchester United. Fransmannen är fortfarande klubbens dyraste spelarna men det har inte gått precis som mittfältaren hoppats på under tiden på Old Trafford. Det har blivit en hel del pikar med Jose Mourinho och under det senaste året och nu får Pogba kritik från Alan Shearer.

Det är i en intervju med The Sun som den engelska anfallslegendaren säger att han är överraskad av spelarna under Jose Mourinho, speciellt Paul Pogba.

– Det är skamligt det som händer i Manchester United för tillfället och det är synd att spelarna inte spelar för Mourinho. I lördags visste spelarna att det var en viktig match för tränaren men ingen spelade för honom. Det känns skamligt. Paul Pogba är den dyraste spelarna i Mancheste Uniteds historia men räcker inte ens till för att putsa skorna hos de största United-legendarerna, säger Shearer.

Shearer säger även att han tycker det är synd att Mourinho inte lyckats i United.

– Mourinho har inte fungerat i United, men han är en väldigt bra tränare. Hans första säsong var mycket framgångsrik och de vann två titlar. De slutade tvåa i ligan även om de var väldigt långt efter City.

SE ÄVEN: Försvararen nära förlängning med United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply