Atlético Madrid värvar Fabinho från Monaco

Atlético Madrid värvar Fabinho

Fabinho väljer Atlético Madrid

Enligt spansk press är en flytt för Fabinho helt klar och spelaren ansluter till Atlético Madrid i januari månad på grund av registreringsförbudet.

Atlético Madrid och AS Monaco har kommit överens om en övergång för Fabinho, det rapporterar Diario AS sent på måndagskvällen efter att affären med Vitolo från Sevilla gått i stupet. Spelaren ansluter i januari månad på grund av Atléticos transferförbud och den spanska huvudstadsklubben betalar 45 miljoner euro för 23-åringen som även jagades av PSG, Manchester United och Manchester City.

Atlético Madrid och AS Monaco har under en längre tid förhandlat om spelaren och då Monaco inte ville sälja till direkta rivalen i Ligue 1.

Det är inte bara de båda rödvita klubbarna som är överens, Atlético Madrid ska även vara överens med spelaren om det personliga kontraktet med spelaren som den gångna säsongen var en av de mest intressanta spelarna i Ligue 1.

Tidigare under dagen kom uppgifter om att en värvning av Vitolo från Sevilla gått i stupet, något som fick Atlético-fansen att rasa mot klubbledningen. Värvningen av Fabinho var dock anledningen till att Vitolo istället förlängde sitt kontrakt med Sevilla, en klubb han spelat i sedan 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply