bet365

Atletico Madrid sätter prislapp på Kevin Gameiro

Atletico Madrid sätter prislapp på Kevin Gameiro

Kevin Gameiro kan lämna Atlético

Anfallaren som inte lyckats nå upp till förväntningarna i Atlético Madrid kommer allt närmre en flytt. Nu har den spanska huvudstadsklubben satt en prislapp för att sälja fransmannen redan under transferfönstret i januari månad.

Kevin Gameiro fortsätter spela sin fotboll i Atlético Madrid. Denna säsongen har det dock endast blivit fem mål på 16 matcher. Måltorkan tillsammans med värvningen av Diego Costa har dock gjort att fransmannen är på väg att lämna den spanska huvudstadsklubben. Nu har Los Colchoneros även satt en prislapp på den före detta Sevilla-anfallaren. Flera andra klubbar ska vara intresserade av spelarens tjänster och nu har de fått reda på Atléticos krav för en försäljning.

Det är tidningen El Confidencial som under lördagsförmiddagen skriver att Atlético kräver 20 miljoner euro för att släppa spelaren.

Atletico Madrid sätter prislapp på Kevin Gameiro

Flera klubbar intresserade

Det finns flera klubbar som är intresserade av den före detta Paris Saint-Germain-spelaren. Det är framför allt klubbar i Spanien som anmält sitt intresse och bland de finns Valencia och Villarreal. Även klubbar i Gameiros hemland Frankrike ska ha anmält sitt intresse för att få till en värvning. Bland annat ska Lille, Lyon och Marseille finnas med bland de klubbar som vill värva Kevin Gameiro.

Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2020. Atlético Madrid betalade 30 miljoner euro för Kevin Gameiro när han anslöt till klubben sommaren 2016.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid kan sälja Gameiro i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply