Atletico Madrid öppnar för att sälja Kevin Gameiro – Tottenham redo

Atletico Madrid öppnar för att sälja Kevin Gameiro - Tottenham redo
bet365

Londonklubben behöver alternativ

Tottenham har gjort en stark säsong, men faller på målgörandet då de enbart har en striker i stjärnan Harry Kane, men med Atlético Madrid nu redo att sälja Kevin Gameiro kan det ändras.

Tottenham Hotspur har haft en framgångsrik säsong, där de har legat i toppen av Premier League och utmanat tillsammans med övriga storlag, och de har en av Premier Leagues bästa försvar. Vad de däremot inte har är ett så starkt målfacit och stjärnanfallaren Harry Kane är deras ende renodlade striker som har gett resultat.

Detta kan nu ändras då den engelska tidningen The Mirror rapporterar om att spanska Atlético Madrid skall vara beredda att lyssna på erbjudanden gällande deras anfallare Kevin Gameiro. Den 29-årige anfallaren kom till den spanska toppklubben från Sevilla i somras, där han varit en del av Unai Emerys topplag som plöjt stora framgångar i Europa League, men han har inte lyckats att skina i Atlético. I helgen var det dock Gameiro som var framme för Atlético, och gjorde det snabbaste hat-tricket i La Liga på 22 år, då han kom av bänken mot Sporting Gijon och gjorde tre mål på fyra minuter och fyrtiofem sekunder.

Gameiro skulle kunna vara en utmärkt värvning för Mauricio Pochettino, som behöver toppklass-uppbackning och konkurrens för klubbens stjärnanfallare Harry Kane.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365