Atletico Madrid har ögonen på Giovanni Simeone

Atletico Madrid har ögonen på Giovanni Simeone

Kan värva in tränarens son

Atlético Madrid uppges vara på väg att sända scouter för att kolla in Giovanni Simeone – sonen till tränare Diego Simeone, och kan tänka sig att lägga ett bud på den unge men talangfulle anfallaren.

Atlético Madrid sitter för närvarande inne på en hel hög duktiga anfallare, så som Antoine Griezmann, Fernando Torres och Kevin Gameiro. Men Griezmann har ryktats vara nära att lämna, Torres börjar bli till åren och Gameiro har inte presterat riktigt så konsekvent som önskat. Därför håller huvudstadsklubben koll på andra spelare runt om också, och de sägs nu ha fått upp ett seriöst intresse för tränare Diego Simeones son, Giovanni Simeone, detta rapporterar Goal via Tuttomercatoweb.

Simeone Jr. spelar i italienska Genoa i Serie A, dit han anlände från argentinska River Plate tidigare i somras. Det är därmed hans första säsong i Europa men han har trots detta lyckats imponera på klubbar runt om i Europa, däribland sin egen pappas klubb. Anfallaren har med sin fina matchform lyckats med att visa vad han kan och har gjort tio mål på 25 ligamatcher. Den 20-åriga argentinaren kan nu komma att sluta upp med att spela för sin pappa, som dock ryktas kunna lämna efter säsongens slut, och för Diego Simeones del talas det bland annat om ett återvändande till Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply