Atletico Madrid går in i jakten på Thomas Lemar

Atletico Madrid går in i jakten på Thomas Lemar

Thomas Lemar jagas av Atlético Madrid

Spansk press skriver att Atlético Madrid ska ha rest till furstendömet för att värva Thomas Lemar från AS Monaco.

Atlético Madrid är på framfarten när det kommer till värvningar i sommar. Då Antoine Griezmann är i valet och kvalet om att stanna i den spanska huvudstadsklubben vill man värva in spelare för att övertyga fransmannen om att stanna. Detta samtidigt som man måste förbereda om storstjärnan lämnar för spel i FC Barcelona. Under de senaste veckorna har Atlético kopplats ihop med flertalet namn och bland annat SidibéFabinho och Rodrigo har varit på tapeten.

Det senaste namnet att kopplas ihop med Los Colchoneros är Thomas Lemar. Fransmannen finns på önskelistan hos flera klubbar i Premier League men nu vill spanjorerna försöka få till en värvning av 22-åringen. Det är den spanska tidningen Diario AS som skriver i sin söndagsupplaga att klubbens technical director Andrea Berta ska ha rest till Monaco för att försöka få till en gång för Lemar.

Det kommer dock inte vara lätt för Atlético att få till en övergång. Spanjorerna erbjuder nämligen 50 miljoner euro för Lemar. Monaco sägs vilja ha mellan 90 och 115 miljoner euro. Även Liverpool, Arsenal och Bayern Munchen ska vara intresserade av spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply