Atlético fortsätter imponera

Inför kvällens omgång hade Atlético Madrid vunnit sina två inledande matcher mot Zenit och Porto och Madridlaget hade inga tankar på att slå av på takten inför kvällens match mot Austria Wien.

Efter endast åtta minuter tog Atlético ledningen och det var Raúl García som efter en sidledspassning gjorde 1-0 i öppet mål. Tolv minuter senare utökade Atlético ledningen genom Diego Costa som först fintade bort en försvarare och sedan placerade in 2-0 till höger om motståndarnas målvakt.

I den andra halvleken utökade Costa till 3-0 som även blev slutresultatet efter att Emiliano Insua spelat in bollen från vänsterkanten.

I nästa omgång möts lagen igen, denna gången på Estadio Vicente Calderón i Madrid.