Athletic Club jagar Ander Herrera

Athletic Club jagar Ander Herrera

Kan gå tillbaka till Bilbao – efter fyra år

Det var för nästan exakt fyra år sedan som Ander Herrera lämnade Athletic Club för att gå till Manchester United. Det handlar om att han fått det tufft att slå sig in i i startelvan och det senaste har ryktats tillbaka till sin förra klubb från Bilbao.

När Ander Herrera lämnade Athletic Club för Manchester United så gjorde han det som en av de blivande världsstjärnorna. Och även fast det började helt okej så fick anfallaren det väldigt tufft till slut.

Under den gångna säsongen så spelade förvisso Herrera 26 matcher, men många var inhopp och han blev inte den kuggen på mittfältet som han hoppades på.

Kan återvända till Bilbao

LÄS MER: Bästa målvakterna i VM 2018

För Herrera, som inte finns med i den spanska VM-truppen, så gäller det dock att han kan komma att återvända till Athletic Club, som kommer från den basiska staden Bilbao.

I Bilbao spelade han tre säsongen, och innan det hade Herrera även tillhört Real Zaragoza. Men det var i Athletic som mittfältaren slog igenom på allvar. Nu verkar det alltså kunna bli en återkomst för 28-åringen, som vill försöka rädda upp de sista åren av sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply