Athletic Bilbao utklassat av Atlético Madrid

Detta var en ensidig historia. Ett Athletic Bilbao utan Javi Martinez och Fernando Llorente, som är på väg bort från klubben, hade inte mycket att säga till om i denna drabbning. Atlético Madrids colombianske anfallaren, Radamel Falcao, visade vilken form han är i och redan efter 20 minuter spelade gjorde han 1-0 bakom en chanslös Iraizoz i Athletic kassen.

Atlético spelade disciplinerat och stabilt, Athletic Bilbao var inte på hugget i närkamperna och Atlético kunde trycka på, vilket resulterade i att Radamel Falcao kunde göra 2-0 på ett inlägg strax innan halvtidsvilan.

I andra halvlek bytte Athletic Bilbao in Iker Muniain, och det började bra för baskernas del. Men efter ett Atlético anfall så studsade bollen olyckligt upp på en Athletic Bilbao försvarares arm och domaren dömde straff. Falcao tog hand om den och dunkade säkert in 3-0.

I den 80e minuten så valde Atlético Madrids tränare, Diego Simeone, att byta ut Colombianen. In gick Tiago och tre minuter senare fastställde han slutresultatet med ett långskott, matchen slutade 4-0.