Aston Villa slog Stoke City med uddamålet

bet365

Efter en fartfylld första halvlek bestående av flera halvchanser och bra defensiv från både Stoke City och Aston Villa fick matchen sitt stora genombrott när klockan tickade in på tilläggstid.

Först ut i den 45:e matchminuten kom Stokes nya högerback Phil Bardsley med ett skott utanför straffområdet som Aston Villa-målvakten Brad Guzan kunde greppa med en nypa problem. Guzan släppte bollen snabbt och Aston Villa kontrade på Stoke. Charles N’Zogbia kom tillslut till ett farligt skott men tre försvarare lade sig i vägen för att blockera skottet.

I den 50:de minuten fick Andreas Weimann bollen i offensivt straffområde. Efter en dålig förstatouch och en grötig situation fick österrikaren i väg ett skott som via målvakten Asmir Begovic seglade in i mål.

Efter Aston Villas ledningsmål, ända fram till slutsignalen handlade allting om Stoke City. Hemmalaget tryckte på för en kvittering men Aston Villas defensiv var väldigt disciplinerad och släppte inte igenom någon farlighet.

Paul Lamberts mannar fick en lyckad premiär. Efter en 1-0-seger på Britannia Stadium åker Aston Villa hem till Birmingham med tre poäng.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply