Erton Fejzullahu bryter med kinesiska klubben – aktuell för Djurgården

Erton Fejzullahu bryter med kinesisk klubb - aktuell för Allsvenskan

Ny prestigevärvning för DIF?

Enligt Sportbladets uppgifter bryter Erton Fejzullahu sitt kontrakt med kinesiska Dalian Transcendence, nu kan anfallaren återvända till allsvenskan och Djurgården. 

Erton Fejzullahu har tidigare öppnat för en återkomst till sin gamla klubb Djurgården. Nu kan affären bli verklighet. Enligt Sportbladet bryter den förre landslagsspelaren sitt kontrakt med Dalian Transcendence.

– Man vet aldrig med Kina. De gillar att byta spelare så det kan mycket väl bli så att de vill bli av med mig. Då kan precis vad som helst hända, sa 28-åringen i en tidigare intervju med tidningen.

Djurgården har sedan tidigare bekräftat sitt intresse för den förre IFK Göteborgs-anfallaren Gustav Engvall, kanske blir det nu en dubbelvärvning för klubben, som tidigare sålt Michael Olunga för rekordsumman 40 miljoner kronor.

– Det kan mycket väl bli en återkomst i Djurgården. Jag saknar allsvenskan och följer den noga, särskilt Djurgården, sa anfallaren som då också betonade att fyra andra allsvenska klubbar var intresserade.

Erton Fejzullahu har två år kvar på sitt kontrakt med Dalian Transcendence, som redan hunnit med att byta tränare tre gånger den här säsongen. Enligt Sportbladet för anfallaren just nu diskussioner med klubben om att bryta kontraktet.

FÖLJ LÄNKEN FÖR ALLT OM ALLSVENSKAN.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply