AS Monaco vill ersätta Mbappé med Luciano Vietto

bet365

AS Monaco vill ersätta Mbappé med Luciano Vietto

Monaco har hittat Kylian Mbappés ersättare

Enligt uppgifter i Spanien ska AS Monaco ha hittat en ersättare till Kylian Mbappé. Atlético Madrids Luciano Vietto är den man jagar och en affär kan komma att bli av under den kommande veckan.

För varje dag som går ser Kylian Mbappé ut att komma allt närmare en övergång till Paris Saint-Gemrain. Supertalangen ska under gårdagen hamnat i bråk med en lagkamrat på träningen och därefter vägrat gå av planen efter att ha blivit utskickad. i Monaco är man inte speciellt glada över att Mbappé går till PSG men då den franska huvudstadsklubben ser ut att betala 180 miljoner euro för anfallaren har man börjat leta efter en ersättare.

AS Monaco vill ersätta Mbappé med Luciano Vietto

Det har pratats om flera namn i jakten på Mbappés ersättare. Nu ska man dock ha gjort klart vilken spelare man vill satsa på. Enligt den spanska radiokanalen Cadena SER ska klubben från furstendömet ha siktat in sig på Luciano Vietto i Atlético Madrid. Argentinaren är till salu efter att inte ha lyckats slå igenom i den spanska huvudstadsklubben och en affär sägs komma att kosta drygt 20 miljoner euro. Vietto kom till Atlético Madrid sommaren 2015 men lyckades inte ta en startplats i Simeones lagbygge och var den gångna säsongen utlånad till Sevilla där det blev 6 mål på 21 matcher.

Atlético Madrid och Monaco har sedan tidigare bra relationer efter affärerna med Radamel Falcao och Yannick Carrasco.

Luciano Viettos kontrakt med Atlético Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020.

AS Monaco vill ersätta Mbappé med Luciano Vietto
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply