Arsene Wenger erkänner: Var nära värva Luis Suarez till Arsenal

Wenger: Vi hade en överenskommelse med Suarez

Arsenals tränaren Arsene Wenger kommer med oväntade uppgifter. Enligt honom själv ska Arsenal ha varit detaljer ifrån att ha värvat superstjärnan Luis Suarez ifrån Liverpool.
– Vi hade en överenskommelse, du kan fråga honom själv, säger tränaren enligt BeIN Sports.

Luis Suarez gör just nu succé i FC Barcelona. Han är en av anledningarna till att Barca gått som tåget i La Liga sedan nyår och just nu har goda chanser att ta hem en trippel den här säsongen. Han fick sitt stora genombrott i Liverpool, men faktum är att han kunde ha spelat för konkurrenten istället.

Liverpool var nära att vinna Premier League för första gången 2013/14, mycket tack vare Luis Suarez starka målform. Men uruguayanen kunde ha spelat för Arsenal istället den säsongen.

Wenger: Allt var klart

Enligt Arsenal-tränaren Arsene Wenger var övergången praktiskt taget redan klar, och London-klubben hade nått en överenskommelse med anfallaren.

– Vi var väldigt, väldigt nära att värva honom (Luis Suarez). Vi hade till och med en överenskommelse, säger tränaren enligt BeIN Sports.

Arsenal ska dock ha missat att den uruguayanska superstjärnan hade en klausul i kontraktet som gjorde att han stannade en säsong till i Liverpool och därefter lämnade för spel i La Liga och Barcelona.

– Jag kan intyga om att vi hade kommit överens om ett kontrakt med Luis. Ni kan fråga honom själva om ni inte tror mig, säger Wenger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply