Arsenals mål i vinter: Thomas Lemar

Arsenals mål i vinter- Thomas Lemar

Thomas Lemar kan gå till Arsenal i vinter

Enligt engelsk press kan fransmannen som sades vara nära att lämna AS Monaco i sommar istället göra det i vinter. Detta för spel i Arsenal.

Arsenal lyckades inte kvalificera sig för spel i Champions League 2017/2018. Man har dock lyckats behålla sina viktiga spelare samt värvat in Alexandre Lacazette från Lyon. Ligaspelet har inte börjat allt för bra då man åkte på storstryk mot Liverpool med hela 4-0 och kritiken har öst i Arsenal riktning.

Både Mesut Özil och Aleis Sánchez sitter på kontrakt som sträcker sig till och med nästa sommar och det mesta tyder på att stjärnduon lämnar antingen i vinter eller efter säsongen. Arsenal ska dock redan ha valt ut en ersättare till Alexis och på fredagseftermiddagen kommer brittisk press med uppgifter att man förbereder ett högt bud. Det är Daily Star som kommer med uppgifter om att Gunners kommer lägga ett bud på Thomas Lemar från AS Monaco. Priset som den engelska huvudstadsklubben ska vara beredda att betala ska ligga på 100 miljoner euro.

Arsenals mål i vinter- Thomas Lemar
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

En värvning av Lemar kopplas ihop med försäljningen av Alexis Sánchez och under torsdagen uttalade sig Arsene Wenger om situationen.

– Det är ingen lätt situation. Lemar är en Monaco-spelare och måste tänka på Monaco, Alexis är en Arsenal-spelare och måste rikta in sig på vad som händer här, sa tränaren utan att gå in på några djupare spekulationer.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenal-spelarna 2017/2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply