bet365
bet365

Arsenal vill värva Kasper Dolberg i vinter

Arsenal vill värva Kasper Dolberg i vinter

Dolberg på Arsenals radar i vinter

Brittisk press rapporterar under fredagsförmiddagen att Arsenal siktar in sig på Ajax supertalang. Dansken slog igenom den gångna säsongen och kan nu ha gjort sitt i den nederländska huvudstadsklubben.

Den gångna säsongen slog den danske supertalangen Kasper Dolberg igenom i Ajax. Dansken stod vid 16 års ålder för 16 mål på 29 matcher för den nederländska huvudstadsklubben och nu kan han vara på väg att lämna för en större klubb. Anledningen till en potentiell försäljning är då Dolberg inte lyckats lika bra efter tränarbytet i somras och nu kan han komma att testa vingarna i Premier League.

Flera storklubbar runt om i Europa har visat intresse för anfallaren och nu lägger sig Arsenal in i kampen om spelarens signatur. Det kommer dock inte bli någon billig historia för det lag som lyckas komma överens om Silkesborg-sonen. Dolberg sitter nämligen på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 och då flera storklubbar står på kö för spelarens underskrift kan Ajax trissa upp priserna. Förutom Gunners ska även AS Monaco, FC Barcelona, Real Madrid och Borussia Dortmund vara väldigt intresserade av spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Arsenal vill värva Kasper Dolberg i vinter

INFO: Få marknadens bästa oddsbonusar hos världens största spelbolag! Lägg dina spel hos Betfair!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply