Arsenal vet vem nye tränaren ska bli

Arsenal vet vem nye tränaren ska bli

Har hittat Wengers efterträdare

Arsene Wenger kommer att lämna Arsenal efter att ha suttit på London-lagets bänk i över 20 år. Nu verkar klubben ha hittat två potentiella tränare som ska kunna ta över.

Det har varit både upp och ner med resultaten för Arsene Wengers lag under hans långa tid i klubben. För redan i ett tidigt skedde så lyckades han ta laget från London och göra de till så väl engelska mästare som ett riktigt topplag ute i Europa.

Men på senare år har det minst sagt gått sämre. Något som förstås är anledningen till att Wenger nu kommer lämna klubben efter över två decennier.

Två stornamn på gång

LÄS OCKSÅ: Det tjänar Arsenals stjärnor

Nu måste Arsenal jobba för att komma tillbaka till toppen igen, något som så klart kan bli en lång och tuff resa. Men de tänker försöka göra det genom ett väletablerat namn vid sidan om.

En av tränarna som ryktas till klubben är Maxi Allegri, den förre Milan-tränaren som skördat många framgångar med Juventus i Serie A. Dessutom talas det om den förre Barcelona-tränaren Luis Enrique. Ett problem där verkan kunna vara både den spanske tränarens eventuella lön. Samt att han vill ha en rejäl budget för värvningar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply