Arsenal, United och Chelsea in i jakten på Marquinhos

Arsenal, United och Chelsea in i jakten på Marquinhos

Marquinhos på Arsenals och och Chelseas radar

Även om Marquinhos sägs vara nära spel för FC Barcelona har de engelska storklubbarna inte gett upp i kampen om att värva försvararen.

Sunday Express kommer på söndagen med ett avslöjande som glädjer fotbollsfans som stödjer ArsenalChelsea och Manchester United. Tidningen skriver nämligen att trion ska vara med i kampen tillsammans med FC Barcelona om att värva den brasilianske mittbacken Marquinhos från Paris Saint-Germain.

Marquinhos sägs ha tröttnat på situationen i den franska huvudstadsklubben och ska tidigare ha sagt att han vill lämna Parc des Princes om han inte får mer speltid.

– Jag vet att det har snackats mycket. Ni vet hur sociala medier och tidningar fungerar. Det mesta som skrivs är inte sant. Men i slutet av säsongen kommer vi att fatta det bästa beslutet för min framtid, säger Marquinhos till Goal.com och fortsätter:

– Vi kommer att diskutera. Just nu kan jag inte göra så mycket mer. Jag har varit i PSG i tre år och utvecklats, men det kommer en tid när du vill mer än så. Tiden är snart inne att bestämma vad som är bäst för mig, att göra ett val och fatta ett beslut.

Nu hoppas de tre engelska klubbarna på att kunna sno åt sig spelaren, även om det är Barcelona som ska vara närmsta att värva Marquinhos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply