Arsenal-stjärnan dementerar flytt till rivalerna

Jack Wilshere har uppgett att han inte planerar att lämna Arsenal i sommar.

Den skadebenägne mittfältaren har missat stora delar av säsongen på grund av skador men är ändå väldigt het på marknaden. Speciellt bland ligarivalerna. Enligt den engelska nyhetstabloiden, Express, planerar Liverpool och Manchester City bud på £30 miljoner.

Ersättare till Steven Gerrard

Express menar att Liverpool är ute efter en ersättare till kaptenen Steven Gerrard som ju lämnar klubben för spel i amerikanska MLS. Enligt dem ser klubben en framtida ersättare i just Jack Wilshere.

Desperata efter engelska spelare

Manchester City är desperata efter unga engelska talanger, precis som Wilshere, för deras Champions League-trupp. Manuell Pellegrini och Manchester City har redan gjort av sig med Scott Sinclair till Aston Villa och Frank Lampard som återvänder från lån till systerklubben New York City FC i amerikanska MLS. Även James Milners kontrakt går ut i sommar och kontraktsförhandlingarna verkar ha stagnerat.

Wilshere dementerar – vill spela regelbunden fotboll

Mittfältaren själv menar att han ”självklart” kommer att stanna i Arsenal och att han prioriterar regelbunden fotboll. 23-åringen verkar inte tro att han kommer få det någon annanstans.

– Självklart. Jag har varit skadad en stor del av säsongen, men jag har kämpat hårt. Just nu vill jag bara spela fotboll, sa Arsenal-stjärnan vid frågan om han förväntas vara kvar i Emirates efter sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply