Arsenal planerar att sälja Aaron Ramsey

Arsenal planerar att sälja Aaron Ramsey

Ramsey kan lämna Arsenal i sommar

Arsenal ska ha bestämt sig för att sälja Aaron Ramsey om man inte lyckas komma överens om ett nytt kontrakt under sommaren.

Det har varit osäkert kring var Aaron Ramsey kommer att spela sin fotboll framöver. Efter att ha gått igenom en period full med skador är spelaren ny tillbaka och det har pratats mycket om att det kommer bli ett nytt kontrakt med The Gunners. Redan för några månader sedan pratades det om en ny överenskommelse men då man man inte kommit fram till något har den engelska huvudstadsklubben nu satt ett ultimatum. Skulle man inte komma överens med Ramsey om ett nytt kontrakt i sommar kommer man försöka sälja spelaren.

Ramsey sitter på ett kontrakt som binder honom till Emirates Stadium till och med den 30 juni nästa sommar. Skulle man inte vara överens om ett kontrakt i mitten av transferfönster förväntar sig Gunners att flertalet bud kommer komma in på spelaren. Ramsey kan lämna Arsenal gratis sommaren 2019 men enligt The Sun ska Arsenal inte ha några planer på att släppa Ramsey utan att få betalt.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

Förhandlingar mellan Arsenal och spelaren ska ha pågått under en längre tid men då man inte tagit några större steg kan Arsenal nu se över bud som ligger på runt 40 miljoner pund.

Ramsey har spelat i Arsenal sedan 2008. Totalt har det blivit 327 matcher och 58 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply