Arsenal och Tottenham gör upp om Michael Keane

Arsenal och Tottenham gör upp om Michael Keane

Keane till Spurs eller Gunners?

Försvararen som för närvarande spelar sin fotboll i Everton jagas av de största klubbarna i England. Nu kan Michael Keane lämna Goodison Park för spel i London. Frågan är vilken klubb det blir.

Tottenham och Arsenal är för närvarande två av lagen som gör upp om tredjeplatsen i Premier League. Det är dock inte bara i ligatabellen som de båda huvudstadsklubbarna ställs mot varandra. Både Spurs och Gunners sägs nämligen vara på jakt efter en försvarare. Man ska ha siktat in sig på Evertons 26-årige mittback Michael Keane för en värvning under transferfönstret i sommar. Det är brittisk press som skriver om att de båda klubbarna ska vara villiga att betala en högre summa för att knyta till sig spelaren inför nästkommande säsong.

Det är Daily Express som skriver att de båda klubbarna är beredda att betala vad som krävs för att knyta till sig Keane. Everton är klara med vad som gäller. Den blåvita klubben kommer inte att förhandla om en övergång om man inte får in ett bud på 50 miljoner pund (58 miljoner euro) eller mer. Det återstår att se vilket av lagen som knyter till sig Keane. Det mesta tyder dock på att han är inne på sin sista tid i Everton.

Kontraktet med spelarens nuvarande klubb sträcker sig till och med 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Umtiti till Arsenal i sommar?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply