Arsenal och Liverpool jagar Lucas Vazquez

Arsenal och Liverpool jagar Lucas Vazquez

PL-lagen jagar Real Madrid-mittfältaren

Mittfältaren som tagit en plats i det spanska landslaget tack vare sina fina insatser i Real Madrid jagas av Arsenal. Det skriver spansk press under onsdagsmorgonen.

Arsenal är på jakt efter att förstärka laget inför den kommande säsongen. Man har sedan tidigare hämtat in bland annat Bernd Leno och nu siktar man blickarna mot ett nytt namn att hämta in till truppen. Det har florerat flertalet rykten om vilka spelare som Unai Emery ska vara intresserad av att bygga sitt nya lag med och den senaste spelaren är Lucas Vázquez från Real Madrid. Mittfältaren som är uttagen till den spanska VM-truppen har inte en cementerad startplats på Estadio Santiago Bernabeu och nu kan en flytt till London komma att bli av. Dock blev det ju till slut Julen Lopetegui.

Fler klubbar intresserade

Men under tiden som Vazquez och hans Spanien förbereder sig för att försöka slå Ryssland och klassificera sig för kvartsfinaler i VM 2018, så vill även andra klubbar värva spelaren.

Det handlar, förutom om Arsenal, även om Liverpool. Merseyside-klubben, som nådde en Champions League-final den här säsongen, uppges nu vara intresserade av att köpa in Real Madrid-stjärnan. Frågan är förstås vilken klubb, om någon, som lyckas göra det.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply