Arsenal och Liverpool intresserade av Guido Rodríguez

Arsenal och Liverpool intresserade av Guido Rodríguez

Guido Rodríguez har imponerat under tiden i Real Betis. Nu sägs både Arsenal och Liverpool vara på jakt efter mittfältaren.

Guido Rodríguez kom till Real Betis i januari 2020. Sedan dess har mittfältaren gått från klarhet till klarhet och har idag blickarna på sig från flertalet storklubbar i Europa.

Nu rapporterar Radio MARCA att det finns intresse från Premier League. Enligt radiokanalen ska både Arsenal och Liverpool ha spelaren på sin önskelista. För tillfället värderas Guido Rodríguez till 18 miljoner euro, en summa som de båda klubbarna inte ska ha några problem att betala.

27-åringen ska ska dock inte ha några problem att stanna i sin nuvarande klubb som han har kontrakt med till och med sommaren 2024.

– Jag är väldigt lugn för tillfället, det hände även samma sak när jag spelade i andra lag. Jag är dock väldigt lugnt och har full koncentration på Betis då jag är väldigt lycklig här. Jag ser fram emot de sista fem omgångarna av ligan och ta Betis till Europa. Jag tänker inte på något som inte har med detta att göra, sa spelaren till Radio MARCA under lördagen.

SE ÄVEN: Raiola: “Pogba vill vinna Champions League”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply