Arsenal och Chelsea i kamp om Kalidou Koulibaly

Arsenal och Chelsea i kamp om Kalidou Koulibaly

Kalidou Koulibaly på väg till Premier League

Mittbacken som gör en otrolig säsong i Napoli finns nu på önskelistan hos de båda engelska huvudstadsklubbarna. En kamp om spelarens underskrift kommer med största sannolikhet äga rum i sommar.

Efter att ha spelat flertalet gånger mot varandra på planen kan vi denna sommar få se en kamp utanför planen mellan Arsenal och Chelsea. De båda Londonklubbarna är nämligen på jakt efter Napolis mittförsvarare Kalidou Koulibaly som står för en otrolig säsong i Serie A. Det är brittisk press som kommer med uppgifterna och en prislapp sägs komma att ligga på över 40 miljoner euro för spelarens tjänster.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att de båda klubbarna kommer försöka värva den 26-årige senegalesen som denna säsong växt ut till en av de viktigaste spelarna i Sarris lagbygge. Napoli leder för närvarande den italienska ligan med en poäng ner till Juventus och nu kan man ta sig första ligatitel på 28 år. Totalt har man spelat 27 matcher och försvararen har startat 26 av de samt spelat 90 minuter i varje match. Det har även blivit 4 mål och 1 assist.

SE ÄVEN: Napoli vill värva Jack Wilshere från Arsenal

I Premier League har man följt spelaren sen förra sommaren. Då var det Manchester United och Chelsea som visade intresse. Spelaren valde dock då att fortsätta sin karriär i Italien. Nu har intresset för Koulibaly dock kommer tillbaka och en prislapp sägs komma att ligga på 40 miljoner euro.

Spelarens kontrakt med Napoli sträcker sig för närvarande till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply