Arsenal nobbas värvning av Luke Shaw

Arsenal nobbas värvning av Luke Shaw

United släpper inte Shaw

Försvararen som inte haft det lätt i Manchester United har kopplats ihop med flera klubbar. Det har dock inte blivit någon flytt från Old Trafford då buden blivit förkastade.

Luke Shaw är ett namn United-fansen hade stora förväntningar på när han anslöt från Southampton sommaren 2014. Skador och dåliga insatser har gjort att Jose Mourinho räknar med försvararen men det är en speciell situation som uppstått mellan de båda parterna. Shaw vill lämna men i samma veva vill tränaren inte släppa honom.

22-åringen är inte i någon vidare form men trots det har han kopplats ihop med flera klubbar, både från Premier League och från turkiska Süper Lig. Klubbar som Tottenham, WBA, Bournemouth, Newcastle och Fenerbahçe ska ha alla tidigare ha visat sitt intresse, men nu kommer uppgifter om ett nytt bud.

Enligt brittisk press ska nämligen Arsenal frågat om spelarens tjänster men fått ett blankt nej. Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och det är oklart om The Red Devils kommer låta Shaw lämna under januarifönstret eller om han istället flyttar under sommarens transferperiod. Något som är klart är att han inte finns med i Jose Mourinhos planer.

SE ÄVEN: Lucas Moura är överens med Manchester United?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply