Arsenal nära anfallare – trots stängt transferfönster

Rumänen Cipiran Marica ansågs länge vara en supertalang i unga år, men lyckades aldrig blomma ut till den striker man hoppats att han skulle bli. I somras gick hans kontrakt med tyska Schalke ut och 27-åringen hann aldrig hitta en ny klubb innan transferfönstret stängdes.

SkySports skriver att Arsenal funderar över att erbjuda rumänen ett kontrakt då laget inte lyckades värva in något anfallare under transferfönstrets sista dag. Fördelen med en värvning av Marica är att han blir tillgänglig för spel vid en eventuell värvning då han inte registrerats för spel med någon klubb ännu. 

Trots intresse från sin förra klubb Shakhtar, Inter och Lazio verkar Arsenal ändå sitta i förarsitsen i jakten på Maricas underskrift. Bland de engelska Premier League-lagen skall även lokalrivalen West Ham 

Maricas agent, Ioan Becali, bekräftar att Arsenal är ett av lagen som visat intresse.
”Marica är en vass anfallare som har erfarenhet från spel inom den västeuropeiska fotbollen, vilket gör det naturligt att storklubbar håller ett öga på honom. Han är nära en övergång till Arsenal, men vi får vänta och se vad som händer nästa vecka.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply