Arsenal kan tvingas köpa i januari

Arsenal kan tvingas köpa i januari

”Kan tvingas köpa”

Efter den tunga skadan på Arsenals Danny Welbeck tror nu klubbens Raul Sanllehi att det kan tvinga fram ett köp.

Ja, skadan på Welbeck kan komma att få många konsekvenser. Nog med att Danny själv kan tvingas avsluta sin karriär efter ännu en skada. Det kan även tvinga fram ett köp från Arsenal.

En av Arsenals högsta inom fotbollsorganisation, Raul Sanllehi, tror nu att det här kan leda tillatt London-laget behöver köpa under januarifönstret som väntar runt hörnet. Och det finns några intressanta namn.

Spelare på önskelistan

LÄS: Arsenals höga löner

Det börjar komma upp allt fler namn kring vem Arsenal vill värva under januarifönstret. Tidigare har det pratats om Schick från AS Roma och Eric Bailly från Manchester United. Under onsdagsmorgonen kommer dock nya uppgifter om Unai Emerys önskan och denna gång är det en värvning från La Liga som den före detta PSG-tränaren siktat in sig på.

Det är brittisk press som avslöjar att Emery vill se 22-åringen på Emirates Stadium efter vinteruppehållet och att en affär kan komma att bli av inom kort. Det är The Times som kommer med uppgifter om att Fornals kan närma sig en flytt till Premier League för en summa på drygt 20 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply