Arsenal jagar Cristian Pavon

Arsenal jagar Cristian Pavon

Letar efter ersättaren till Alexis Sanchez

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg, och det är något som Arsenal känner av. Nu fortsätter det med att försöka värva in nya spelare som ska hjälpa den nye tränaren Unai Emery och hans lagbygge.

Arsene Wenger har lämnat klubben efter två decennier, och in kom den förre Sevilla och PSG-tränaren Unai Emery. Basken har nu ett tufft arbete framför sig, då Arsenal ska försöka genomgå en förvandling för att kunna komma tillbaka till toppen.

Bland annat så har Arsenal köpt Leno från Bayern Leverkusen. Något som ska ge mer stabilitet på målvaktspositionen. Dock letar London-laget efter något mer.

Vill värva anfallare också

SE ÄVEN: Bästa anfallarna i VM 2018

Men det är inte allt. För det handlar även om att de behöver en ny anfallsstjärna på topp. Något som försvann i samband med att Alexis Sanchez lämnade för Manchester United. Nu letar det engelska huvudstadslaget efter en ersättare till chilenaren.

Det är något som kan hittas i Sydamerika. För enligt Sky Sports, som återberättar uppgifter från The Mirror, så är Arsenal just nu i Argentina för att få fram sin nästa stjärna på topp. Det handlar om Boca Juniors-anfallaren, den 22-råingen, Cristian Pavon. Han har gjort det bra i den argentinska ligan och förväntas därför att gå till någon större klubb i Europa. Kanske blir det Arsenal?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply