Arsenal jagar Benatia

Arsenal jagar Benatia

Afrikanske stjärnan jagar av London-laget

En av de större stjärnorna inom italiensk klubblagsfotboll är Medhi Benatia. Han spelar just nu i de sjufaldiga italienska mästarna, Juventus. Men nu kan stjärnan, som spelar VM med Marockos VM trupp 2018, komma att hamna i Arsenal efter mästerskapet.

För Medhi Benatia så har karriären inneburit en hel del klubbyten. Det var ju framför allt i Udiense som mittbacken slog igenom, men hans första stora klubb var huvudstadslaget Roma.

Sedan blev det flyttar till både Tyskland och tillbaka till Italien. Bland annat så hamnade han i den tyska toppklubben Bayern Munchen, för att gå mellan Munchen och Juventus.

Kan gå till Premier League

SE HÄR: Bästa försvararna i VM 2018

Men nu är spelaren i Turin-klubben igen, som tagit smått otroliga sju raka ligatitlar i Italien. Dock kan den sjunde varit den sista, för den här gången, för Benatia. Det ryktas nu från italiensk media att Arsenal ska vilja värva honom under sommaren.

London-klubben, som jagat många spelare sedan den nye tränaren Unai Emery tog över, vill nu även lägga vantarna på en stabil mittback i form av marockanen Medhi Benatia. Det är alltså italienska Gazzetta Dello Sport som kommer med uppgifterna om att Arsenal vill köpa loss den 31-årige försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply