Arsenal försöker värva M’Baye Niang från Milan

Arsenal försöker värva M'Baye Niang från Milan

Arsenal riktar blickarna mot M’Baye Niang

M’Baye Niangs tid i Milan kan vara över. Arsenal vill plocka in spelaren, enligt Transfermarketweb.

Arsenal kommer inte att spela i Champions League i höst. Efter en misslyckat år i ligan så hamnade klubben utanför topp fyra i Premier League. Inför den kommande säsongen är föreningens mål att ta sig tillbaka till Europas största klubblagsturnering. För att nå det målet anser Arsenal att de måste plocka in nya spelare. Det har ryktats om att de är intresserade av Hakan Çalhanoğlu och att de jagar Djibril Sidibé. Nu talas det om att Londonklubben vill locka till sig en till spelare. Engelsmännen försöker värva M’Baye Niang från Milan, rapporterar Transfermarketweb.

Intresserade igen

Det här är inte första gången som Arsenal uppges vara intresserade av att värva Niang. Redan i december 2014 talades det om en flytt till Emirates Stadium för fransmannen. Även i oktober i fjol sades det att Arsenal var på jakt efter spelaren.

Välbehövliga värvningar

För Arsenal kan de potentiella värvningarna av NiangÇalhanoğlu och Sidibé vara välbehövliga. Det ryktas om att flera spelare kan vara på väg att lämna klubben, och då kan de ersättas av den nämnda trion. Bland annat har det hävdats att Héctor Bellerín sitter i förhandlingar med Barcelona och att Alexis Sánchez är på väg bort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply