Arsenal är intresserade av Joe Hart

Arsenal är intresserade av Joe Hart

Jagar engelska målvakten

Spekulationerna kring Joe Hart fortsätter. Nu vill Arsenal plocka in den engelska målvakten, rapporterar Daily Mail.

Joe Hart är en jagad man. Många klubbar ryktas vilja värva målvakten i sommar. Det har bland annat talats om att engelsmannen jagas av ChelseaLiverpool och West Ham. Dessutom sägs det att 29-åringen kan stanna i Torino, där han är på lån för tillfället. Nu ryktas ännu ett lag vilja plocka in spelaren. Arsenal är intresserade av Hart, enligt Daily Mail.

Londonklubben sägs leta efter en ny förstamålvakt. Petr Cech anses inte hålla måttet längre. Nu kollar Arsenal runt för att hitta tjeckens ersättare. Högst upp på önskelistan över potentiella spelare på positionen ska Harts namn befinna sig.

Samtidigt hävdas det att Manchester City kan gå med på att släppa målvakten i sommar, när han återvänder från sin låneperiod. Klubbledningen på Etihad Stadium vill ha runt 15 miljoner pund för att sälja Hart till en Premier League-konkurrent.

Vill återvända

Även om Hart trivs bra i Torino så är målvakten positivt inställd till att återvända till England. Det är något som skulle kunna öppna för en övergång till Arsenal.

Engelsmannen har tillhört Manchester City under en lång tid. Han kom till föreningen år 2006. Sedan dess har målvakten varit med om att vinna två Premier League-titlar, en FA-cuptitel och två ligacup-titlar med klubben. Efter över tio år hos City kan Hart vara på väg att lämna.

Transferjakt

På samma gång som Arsenal vill ta in Hart jobbar man även för att värva andra spelare. Till exempel ryktas det om att man jagar den engelska talangen George Hirst och att man även är intresserade av Alvaro Morata.

Flera försäljningar kan också ske på Emirates Stadium. I dag kom uppgifter som sa att Jack Wilshere kan gå till Milan. Det är även osäkert om Mesut Özil och Alexis Sanchez kommer att stanna i Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply