Arda Turan placeras i Besiktas

Arda Turan placeras i Besiktas

Besiktas jagar Arda Turan

Enligt flera medier i Turkiet placeras nu Arda Turan i Süper Lig. Tidigare har det pratats om Galatasaray men du pekar det mest på att det blir Besiktas som blir spelarens nya destination.

Arda Turans framtid blir allt klarare. Spelaren är för tillfället på semester i hemlandet och nu ser han ut att stanna i Turkiet för att fortsätta och spela sin fotboll där. Att Turan inte fortsätter sin fotboll i FC Barcelona är klart sedan en tid tillbaka och nu ska han ha en ny klubb nära.

Enligt flera turkiska medier ska Turan nu vara nära en flytt till Besiktas. Tidigare har det pratats om att Arda skulle skriva på för Galatasaray, men nu ser mittfältaren ut att ha ändrat sig. Ardas kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och kan komma att gå på lån under resterande tiden av kontrakt. För att därefter skriva ett riktigt kontrakt med den turkiska ligafyran.

Arda Turan placeras i Besiktas

Turans agent Ahmet Bulut ska i de kommande dagarna ha ett möte med Besiktas president, Fikret Orman, för att komma överens med samtliga parter om en övergång.

Besiktas räknar för närvarande med spelare som Ricardo QuaresmaRyan Babel och Jeremain Lens, men klubben ska inte ha några problem att även hämta in Turan som sitter på en hög lön i Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply