bet365

Arda Turan på önskelistan hos Guangzhou Evergrande

Arda Turan på önskelistan hos Guangzhou Evergrande

Kina nästa för Arda Turan?

Enligt turkisk media kan Arda Turan lämnar FC Barcelona i sommar och detta för att flytta till den Kinesiska Superligan.

Det mesta tyder på att Arda Turan lämnar i sommar. Sedan flytten från Atlético Madrid sommaren 2015 har turken haft svårt att ta sig in i Luis Enriques startelva och allt efter att tiden gått har flyttryktena blivit allt fler. Det har pratats mycket om intresse från bland annat både Premier League och Serie A men nu har en ny klubb lags in i jakten på den turkiska storstjärnan.

Enligt tv-kanalen CNN Turkey ska spelaren finnas på önskelistan hos både Guangzhou Evergrande och Shanghai i den Kinesiska Superligan och de båda asiatiska klubben ska nu ha tagit upp jakten med de Europeiska toppklubbarna. Sedan tidigare har det pratats om intresse från bland annat Arsenal och Inter och det återstår att se var spelaren hamnar. Något som dock är näst intill säkert är att Arda Turan inte spelar i Barcelona nästa säsong.

Turan har tillbringat snart två säsonger i den katalanska storklubben och har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. En övergångssumma för turkien sägs komma att lägga på runt 22 miljoner euro

Arda Turan på önskelistan hos Guangzhou Evergrande

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply