Antonie Griezmann har bestämt om sin framtid

Antonie Griezmann har bestämt om sin framtid

Griezmann har bestämt sig – vägrar avslöja

Det har pratats länge om Atletico Madrid-stjärnans framtid. Nu uppger Griezmann själv att han har bestämt sig. Dock vägrar spelaren att avslöja var han ska gå någonstans.

Enligt så väl media som den franske landslagsspelaren själv så kommer anfallaren att komma med ett besked om sin framtid innan VM, som drar igång nu på torsdag den 14:e juni. Griezmann är ju med i de franska VM-truppen 2018, och Les Blues (7,50) är en av favoriterna att gå långt i den här turneringen.

Det har ju ryktats rejält om att Griezmann skulle vara på väg till FC Barcelona under sommaren, något som dock inte kan bekräftas. Nu är dock ett beslut i taget.

Då kommer beskedet

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM 2018

Det kommer dock inte att avslöjas än var superstjärnan kommer att spela nästa säsong. Just nu är Griezmann med Frankrikes VM-trupp 2018 för att förbereda sig inför landets första VM-match mot Australien. Där är ju Frankrike favoriter mot Arsenal enligt oddsen.

Dock så tror många att han kommer att stanna. Det beror inte minst på att Atletico gjorde klart med Monacos 22-årige Lemar igår. För Griezmann ska nämligen ha begärt att klubben, det vill säga Atletico Madrid, gör en del värvningar i sommar. Det definitiva beskedet lär dock komma strax innan matchen mot Australien i VM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply