Antoine Griezmann förlänger till 2023 med Altetico Madrid

Superstjärnan förlänger – enorm utköpsklausul

Skyttekungen som har frälst sitt Atletico Madrid fler gånger har nu valt att förlänga sitt kontrakt med klubben till 2023. Griezmann anlände till Atletico Madrid 2014 innan han kom från Real Sociedad, vilket skulle bli en succé.

Antoine Griezmann har gjort 49 matcher för det franska landslaget och det har resulterat i 29 mål och 15 assister. Ingen glömmer nog Europa League-finalen i maj där han gjorde två mål och gjorde att sitta lag fick lyfta pucklan. Griezmann är en spelare som kan avgöra matcher på egenhand och därför att det spekulerats länge om hans vara och icke-vara i Atletico Madrid-tröjan. Efter långa diskussioner med klubben har nu fransmannen valt att förlänga med klubben vilket är ett väldigt positivt besked för klubben och fansen.

Antoine Griezmann förlänger till 2023 med Altetico Madrid

Fler förlänger med klubben

Ett annat positivt besked för klubben är att även Lucas Hernández förlänger till 2024 med klubben vilket är en viktig kugge i försvarsspelet.  Det kommer bli intressant att se hur nästa säsong kommer att sluta för Atletico Madrid och vilka nyförvärv man får in under sommaren. Thomas Lemar ska vara klar för klubben och kommer att ansluta efter sitt VM-äventyr.

Griezmann, Lemar och Lucas Hernandez är just nu i Ryssland för att spela med Frankrikes VM-trupp, och försöka vinna VM 2018. Hans utköpslausul ska nu ligga på runt 190 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply