bet365

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!

12 års ökenvandring är äntligen över efter att Sverige gjorde det omöjliga och slog ut Italien efter ett makalöst drama.

Det är den 25 juni 2006.

“Boten Anna” pumpas på radiokanalerna och Lordi har en månad tidigare kammat hem Eurovision Song Contest.

Det är den 25 juni 2006.

Ola Toivonen och Marcus Berg firar 20 år med premiär på systembolaget.

Victor Nilsson Lindelöf har 12-årskalas…

ÄNTLIGEN!

Det är den 25 juni 2006.

Sverige blir utskåpade mot värdnationen Tyskland en solig sommardag i München. Ett brasilianskt, nu klassiskt, domarleende och två Podolskibomber senare och Sveriges VM-äventyr var över.

Mycket har hänt sedan dess. Det har varit fotbollsfester i Sydafrika och Brasilien där Sverige tappade bort sina inbjudningar efter tunga kvalförluster.

Detta skulle ju inte gå!

Zlatan, Källström och Isaksson tackade för sig. Frankrike och Holland väntade i gruppen. Vi lyckades armbåga oss fram till ett Play-Off. Väl där blev det värsta tänkbara motstånd i Italien.

Men detta gänget har vid flera tillfällen visat att det inte går att räkna ut dem.

Sommaren 2006 sprang barnen runt och lekte Henrik Larsson, Fredrik Ljungberg och en ung Zlatan Ibrahimovic. Nästa sommar kommer vi höra: “Jag är Emil Forsberg!” “Då är jag Toivonen!”

Förbundskapten Janne Andersson har efter sitt intåg givit oss hopp om en ljus framtid för svensk fotboll. Hur det kommer gå i Ryssland kan vi i nuläget bara spekulera. Men hur det än går har detta lag redan bevisat sig. Vi tog oss dit! Vi slog ut Holland! VI SLOG UT ITALIEN FÖR BÖVELEN!

12 års ökenvandring har lett oss hit. Till en stökig novemberkväll i Milano.

12 år av längtan.

12 år av väntan.

I 12 år har vi tagit sats och stegat upp. Janne och co kommer komma med en sjuhelsikes fart till öst, och ge oss fler oförglömliga minnen.

Det är vi fan värda! Vi har väntat länge nog!

TACK SVERIGE!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply